پزشکیان دوشنبه به ارمنستان سفر می‌کند خطیب: ۷ میلیون گزارش مردمی در جنگ ۱۲ روزه داشتیم وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران

لابی گری دولت در مجلس برای تصویب آسان بودجه 98

نماینده مردم کلیبر، هوراند و خداآفرین در مجلس لابی گری برخی از نمایندگان با سازمانه برنامه و بودجه را تأیید کرد و گفت: دولت به برخی نمایندگان در لایحه بودجه باج می‌دهد تا بودجه با کمترین مانع تصویب شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 17
کد خبر: ۶۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر ، قلی الله‌قلی‌زاده عصر امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه برخی شهرهایی که محروم بوده و موقعیت پرورش دام و طیور دارند هنوز نتوانسته‌اند از تسهیلات اشتغال زایی روستایی و عشایری استفاده کنند اظهار داشت: باید بتوانیم از این تسهیلات نرخ پایین، برای مکانیزه کردن تولید گوشت قرمز و سفید در مناطق محروم استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه توسعه اشتغال روستایی و عشایری در این راستا محقق نشده است افزود: با این روند اعطای تسهیلات در جهت توسعه روستایی و توسعه اشتغال محقق نمی‌شود. هنوز علی رغم تشویق‌های فراوان، در شهرهای محرومی مانند کلیبر و خداآفرین و هوراند نتوانسته‌ایم این تسهیلات را در راستای اشتغال مورد استفاده قرار دهیم.

 

نماینده مردم کلیبر، هوراند و خداآفرین در مجلس با تاکید بر اینکه هدف ما ایجاد اشتغال برای روستاییان و ماندگار کردن مردم در روستاها است ابراز داشت: با این روند برای رسیدن به هدف اعطای این تسهیلات به مشکل بر می‌خوریم.

 

وی با انتقاد از اجرایی شدن و یا اجرایی نشدن برخی از طرح‌های توسعه‌ای و حتی کشاورزی در استان با بیان اینکه تا زمانی که سند آمایش سرزمینی محقق نشده، همه برنامه ریزی‌ها به نتیجه مثبت نخواهد رسید گفت: وقتی تصمیمات از بالا با یک نسخه به کل کشور داده می‌شود، مشکل را به جای اینکه کاهش دهد، به دلیل متناسب نبودن برنامه با ظرفیت مناطق، مشکلات افزایش می‌یابد.

الله‌قلی‌زاده با اشاره به اینکه توسعه به این معنی نیست که به جای گندم کلزار بکاریم خاطر نشان کرد: توسعه یعنی اینکه باید ظرفیت جدید برای زراعت ایجاد کرده و توسعه را در این جهت سوق کنیم.

 

وی در واکنش به انتقادات برخی از مدیران در زمینه تبعیض در اختصاص اعتبارات و میزان تحقق آنها در آذربایجان شرقی، لابی گری برخی از نمایندگان با سازمانه برنامه و بودجه را تأیید کرد و گفت: دولت به برخی نمایندگان در لایحه بودجه باج می‌دهد تا بودجه با کمترین مانع تصویب شود.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار